Nuffnang Ads

May 15, 2014

Testing 1 2 3 .. Roll !

Percubaan pertama buat egg roll lepas tengok kat youtube ... keh keh keh... result sangat tak memuaskan.. tapi masih edible ... kejadian berlaku 2 minggu lepas di hari cuti labor day




14 comments:

  1. teringat eggroll kt korea. kemas dan cantik bentuk dorang buat. rasa pun sedappppp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la john.. teringat2 eggroll kat korea sebenarnye... terus dtg idea nak try buat sendirik

      Delete
  2. waa hey, sangat ok tu for first timer... have a look at mine, lebih kurang jer, kekeke X3

    http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2013/10/jom-try-buat-ni-pulak-tamagoyaki.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. mine ala2 mcm api terkuat, terus jadik over kuning telur tu...

      Delete
  3. Replies
    1. aiyak tak cukupp.... tunggu next batch okeh :D

      Delete
  4. JM pun pernah buat..hamooi tu pun nk bagi tahu heeee
    letak carrot dan daun bawang...nyum nyumm nyumm...byk guna telur huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg gune banyak telur kan.. utk 2 roll tu, pakai 4 bijik telur .. rase bersalah kat badan sebab blasah telur 4 bijik skaligus camtuh

      Delete
  5. tak tahu buat dan tak pernah mkn
    mcm best jer...sila hantar seri kembangan yerrr...
    kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh setengah jam lagik aku dtg ... delivery charges RM20 for express delivery hahaha

      Delete
  6. Nampak sodap laa azra!! Terus capai tisu lap ailio bila tgk pic nih... :)

    ReplyDelete
  7. Beb inti dia ko guna cornbeef tu ke. Aku assume ko tau since ko penah duk Brunei. Hihi. Kira oklah ni, melepas rindu dengan jayanye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde inti pun ... telur kosong jer...

      Delete